Wie ik ben

Mijn naam is Gerrit Lolkema en ik heb een passie voor Jezus. Ik ben getrouwd met Sjoeke en samen hebben we drie kinderen mogen krijgen. Ze zijn volwassen en hebben het ouderlijk huis verlaten.

Op 29-jarige leeftijd ben ik radicaal tot bekering gekomen en besloot om mijn leven toe te wijden aan Jezus. Ter voorbereiding op een bediening ben ik theologie gaan studeren aan de Evangelische Theologische Faculteit. Toen heette dit Bijbelinstituut België. Ruim 6 jaar heb ik in deeltijd deze studie gevolgd.

Na de studie theologie startte het werk in de wijngaard van de Heer. Als kinder, jeugd en recreatiemedewerker (KJ&R) van camping de Sikkenberg te Onstweddde. Aldaar heb ik ruim 6 jaar leiding mogen geven aan het KJ&R werk.

Van 2005 tot 2018 heb ik als fulltime voorganger gediend in de  Christengemeente in Buitenpost en VEG Sion te Gorichem.

Vanaf  1 januari 2018 ben ik gestart met Preach Prayer en Passion en heeft mij bediening een andere invulling gekregen. Op grond van een vraag en de gaven welke God me heeft gegeven ben ik op veel plaatsen actief.  Naast diverse individuele trajecten met mensen heb ik de volgende gemeenten ondersteund: EG Kollumerzwaag;  Gemeente Immanuel Dordrecht; EG Stadskanaal;  CG Huizen;


Juist door dit te doen op verschillende plaatsen en door middel van diverse activiteiten wil ik vanuit mijn passie voor Jezus een brug slaan tussen gelovigen met verschillende achtergronden. Om zo Gods gemeente te helpen opbouwen en Zijn koninkrijk zichtbaar te maken.